Sommerudflugten 2021

Medlemmer af ”Foreningen af 5te marts 1896” og deres ledsagere, var søndag den 12. september på Foreningens årlige Sommertur.

I år kørte vi sydpå kl. 08.00, til rastepladsen lige efter den ”nye” Lillebæltsbro, hvor vi indtog morgenkaffen med smurte rundstykker og et par små ting til at varme os på, da solen ikke rigtig havde fået magt endnu.

Så var vi er på vej til ”Den Fynske Landsby”, hvor vores Guide ”Sofie” ventede på os. Sofie gav os en guidet tur rundt i noget af ”Den Fynske Landsby” med fokus på ”Landsbyskæbner”, herefter havde vi lidt tid til selv at gå rundt. Tak til Sofie for en god og interessant tur i det flotte vejr.

Nu ventede frokosten, ”Æggekage med flæsk og bacon ad. libitum med hjemmela­vet sennep, rødbeder, tomater, purløg og hjemmebagt rugbrød”, hvortil der kunne købes Fynsk øl og nogle store snapse.

Dagens sidste programpunkt var en sejltur med Odense Åfart fra Fruens Bøge til Munke Mose, her havde Bestyrelsen sørget for, at der blev serveret en afkølet Mojito, ja, nogle fik flere glas, i det stadig flotte vejr.

Sluttelig gik turen hjem med vor gode og stabile chauffør ”Kim”, og vi landede i Horsens igen kl. 16.30 efter en god og oplevelsesrig dag i gode menneskers selskab.

 

Morgenkaffe med rundstykke og en lille en, nydes.
Vor Guide, Sofie, fortæller om Annas skæbne i Landsbyen.
Vandmøllen kører stadig.
Lærer Rasmussens skolestue.
Så venter vi på båden til Munkemose.
Nu kommer den.
På båden får vi også en lille en.
Endelig sikkert i land, i Munkemose.
Tilbage i Horens.